54678654У Львові створили петицію із вимогою забезпечення транспортного сполучення Житлового комплексу "Пасічний" з іншими частинами міста. 

Зазначимо, що автором петиції є людина близька до будівельного бізнесу - Кордіяка Тетяна Василівна, що згідно із відкритими даними, є старшим юристом, спеціалістом Адвокатського об'єднання у сфері нерухомості.

"Взагалі відстутнє транспортне сполучення житлового комплексу з іншими частинами міста. Найближча зупинка знаходиться на вулиці Зеленій (вул. Зубрівська) на відстані майже 1 кілометр. Прохід цією дорогою у дощову погоду, в темну пору доби є неможливим. 

Крім цього, навіть з вулиці Зубрівської відсутнє сполучення з залізничним вокзалом, районом вулиці Сахарова, Городоцька, Героїв УПА. 
У комплексі знаходиться 6 заселених багатоквартиних будинків, також 2 на стадії завершення, будуються додаткові будинки, окрім цього поруч з ЖК "Пасічний" розташований комплекс Villa Magnolia, який теж позбавлений сполучення. 

Цю проблему могло б вирішити облаштування зупинки громадського транспорту на перехресті вулиць Пасічна-Пирогівка поруч з комплексом та внесення змін в схеми транспортної системи міста Львова", - сказано у петиції.