znesinnia 5ТзОВ «Архібуд», ігноруючи судову ухвалу, продовжує здійснювати будівельні роботи на земельній ділянці по вул. Довбуша, 15 у м. Львові на території парку «Знесіння». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

Відтак, військова прокуратура Західного регіону України зареєструвала кримінальне провадження за фактом умисного невиконання вказаним суб’єктом господарювання та іншими третіми особами ухвали господарського суду Львівської області від 20 лютого 2017 року, яка того ж дня набрала законної сили. Їх дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 382 КК України.

Нагадаємо, вищевказаним судом задоволено заяву про забезпечення позову заступника військового прокурора Західного регіону України про визнання недійсним договору оренди землі та витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки, що розташована в межах історично ареалу Львова поблизу парку «Знесіння» та перебуває під охороною ЮНЕСКО. Судом заборонено вказаній комерційній організації та іншим третім особам здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи, а також накладено арешт на спірну земельну ділянку.