52397695 2066471116733759 6179316568564957184 nМер Львова і один з кандидатів в президенти України Андрій Садовий з'явився на публіці в супроводі скандальної пропагандистки, прихильниці "руського миру" Валерії Івашкіної. Таким спостереженням одеський активіст, колишній лідер місцевого "Правого сектора" Сергій Стерненко поділився на своїй сторінці в Facebook, повідомляє UAportal.

Зауважимо, що на попередніх вихідних Садовий побував в гостях у бізнес-клубі Одеси, де знаходився в безпосередньому оточенні Івашкіної, яка очолює організацію, - на фото можна бачити, як вона сидить по праву руку від політика.

При цьому, за підсумками зустрічі сама пропагандистка заявила, що Садовий вміє мотивувати, хоч його шанси на президентство невеликі. Також він нібито дав корисні поради щодо розвитку Одеси.

Багато журналістів та активістів патріотичних організацій обґрунтовано підозрюють Івашкіну у співпраці з терористами ДНР, з так званим "одеським підпіллям" і спецслужбами РФ через її роботи в проросійській структурі "СтранаUA" (директор видання Ігор Гужва в розшуку - втік за кордон), за її брехливі статті про Олега Сенцова, за безперешкодний "аусвайс" в окупований росіянами Крим і Донбас, де вона відчуває себе, як риба у воді і знімає пропагандистські сюжети.

1588cdde3be3a1fdcc798c89cb2861611430156171Це - її постановочний сюжет з "мирного", окупованого терористами Донецька 2015-го року. У ньому пропагандистка в капелюсі і смугастих штанях, грає роль "чесної і сміливої ​​української журналістки", яка "не побоялася і шмогла" (а вам слабо?) поїхати до сепаратистів у Донецьк і українською мовою поставити питання місцевим жителям.

Цей фейк отримав близько 2-х мільйонів переглядів у Ютубі. На відео присутній одеський сепаратист, колишній депутат міськради і ідеолог партії Маркова "Родина", який втік в той час в окупований Крим, встигнувши попрацювати у окупантів чиновником. Це - одіозний проросійський бородань Олександр Васильєв. Певне, він то і був організатором, натхненником і прикриттям цих постановочних кадрів.

Також вона встигла побувати коханкою іншого "родінца", який також втік з Одеси до Росії - Ігоря Димитрієва. Вірна бойова подруга співпрацювала з Димитрієвим перед Революцією Гідності - під час правління Януковича, допомагаючи йому розкручувати проект "Відкат". З ним також 2 травня 2014 р Івашкіна опигнилася в Афінах, захищаючи затриманих поліцією сепаратистів. Пізніше знімала плаксиві сюжети про "Дні пам'яті загиблих 2 травня" для "Країни" та інших сепарських ресурсів, пише сайт Мегафон.