1 74e8e4n53s8h3ot 1Звільнений з АТП-1 водій поновився на роботі через суд. Таке рішення сьогодні, 21 лютого, прийняв Сихівський районний суд міста Львова.

Нагадаємо, проблеми на роботі у колишнього водія АТП-1 почалися у березні 2018 року. За словами екс-працівника він перейшов дорогу керівництву підприємства. Адже у лютому на зборах водіїв активно розповідав про усі негаразди, зокрема із зарплатами. До того ж за, словами екс-шофера, працівники на підприємстві змушені за все платити. Про це пише Гал-Інфо.

Чоловік переконаний: директор звільнив його з вигаданої причини. Для цього й підлаштував додаткову медичну комісію та скерував у конкретну лікарню. Медики клінічної лікарні Львівської залізниці переконані, права Мирона Берези порушили.

У свою чергу, в АТП-1 прокоментували, що рішення суду поки не бачили, але вже готові оскаржувати його у апеляції.

"Причиною для звільнення з роботи водія автобуса Берези М.П. було те, що за результатами проведеного медичного огляду у ТОВ «Клініка ім. Гальченко В.В.», Клініка повідомила ЛК АТП №1, що післяпроходження медоглядумедична довідка форми 083/о йому не була видана за станом здоров’я, та Береза М.П. не може здійснювати  трудову діяльність за професією водія. Крім цього підприємством виявлено факти використання Березою М.П. підроблених медичних довідок щодо придатності до керування транспортним засобом, які Береза М.П. надав ЛК АТП №1 та використовував їх  у 2016-2018 рр. Своїми діями Береза М.П. свідомо наражав на небезпеку пасажирів автобуса, водієм якого він був, оскільки його стан здоров’я перешкоджав продовженню роботи на посаді водія автобуса", - йдеться на сайті АТП-1.