original 2 1Начальник відділення Військової служби правопорядку Міністерства оборони України Павло Богуш отримав від Львівської міськради 100 тисяч гривень благодійної допомоги як боєць-учасник АТО/ООС для вирішення соціально-побутових питань. Про це стало відомо із декларації чиновника за 2018 рік.

Окрім того, за 2018 рік Богуш задекларував 176 тисяч 560 гривень зарплати. Але прибутки чиновника ніяк не сходяться з його витратами.

У жовтні 2018 року він придбав земелну ділянку у селі Крехів Жовківського району на Львівщині вартістю 60 тисяч гривень.

А вже у березні цього року Богуш придбав у фізичної особи автомобіль Тойота Кемрі 2015 року випуску за 423 тисячі 213 гривень. 

Також Павло Богуш отримав від держави приміщення у Львові вартістю вісімсот тисяч гривень. Продавець нерухомості – квартирно-експлуатаційний відділ м. Львова Міністерства оборони України.

Інформація про цю нерухомість є у декларації Богуша з 2014 року. Однак у декларації за 2018 рік не вказана її вартість. Також у ній зазначено дещо інший вид об’єкта: “приміщення для тимчасового проживання”, яке тепер стало “приміщенням, переобладнаним для тимчасового проживання”. І власник нерухомості тепер не “третя особа”, а сам Богуш.