098765456У мережі з'явилось відео, через яке одна із львівських стоматологів, які нещодавно протестували у Львівській міськраді, спричинила скандал. Як повідомляє виданняня"Без табу", що належить до медіа-холдингу дружини Садового, лідерка стоматологів-протестувальників Ірина Шишковська справила нужду прямо у графин в холі сесійної зали Ратуші.

Інцидент стався 6 березня - тоді близько 20 співробітників двох комунальних поліклінік захопили сесійну залу Львівської міськради. Вони провели у ній ніч і залишили її лише на наступний день після того, як засідання Міськради було скасовано, а в залі було організовано провітрювання.

Оновлено: Під час протестів львівських стоматологів у міськраді працівники Ратуші майже на всю ніч зачинили медикам вхід до вбиралень, а Муніципальна варта при цьому хамовито поводилась із протестувальниками. Про це повідомив Юрій Казмірчук із 3-ї стоматологічної поліклініки ще 7 березня о 3:19 годині ночі у Фейсбуку, тобто раніше аніж трапився скандальний інцидент, відео якого виклали у мережу працівники Львівської міськради.

Такі дії працівників мерії протестувальники вважають спланованою провокацією та помстою міської влади.

Як повідомив Юрій Казмірчук, в ніч на 7 березня також був змушений із ще кількома представниками стоматологічних клінік № 3 і 5 ночувати у сесійній залі міської ради.

Зазначимо, що Ірина Шишковська - стоматолог та заступник головного лікаря з медичної частини у львівській комунальній 3-й стоматологічній поліклініці.

У Львівській мерії спочатку відмовилися коментувати інцидент, що відбувається на відео, однак пізніше визнали, що в ролику дійсно хол великої сесійної зали Львівської міської ради, також прес-служба підтвердила, що всі туалети були відкриті і стоматологи цілком могли скористатись ними.