1 234 688i087648У Львові та області найближчими днями прогнозують мінливу погоду з можливими опадами дощу з мокрим снігом та потепління уже у неділю. 

Про це повідомляє 032.ua

Так, згідно з прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні, 14-го березня, у Львові та області очікується хмарна з проясненнями погода. Місцями пройдуть невеликі дощі, подекуди з мокрим снігом. Вночі на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, помірний. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 6-11° тепла.

За даними ресурсу Sinoptik.ua, у п'ятницю, 15-го березня, хмарна погода протримається у Львові увесь день. Дрібний дощ зі снігом, який розпочнеться у другій половині дня, ближче до вечора має припинитися.

За інформацією ГУ ДСНС у Львівській області, 14-15 березня вночі та вранці на дорогах зберігатиметься ожеледиця. Рятувальники просять водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

Як написала на своїй сторінці у Facebook одна з найвідоміших синоптиків України Наталка Діденко, у п'ятницю дощі найбільш ймовірні у західних областях України і трохи мокрого снігу випаде на Харківщині та Луганщині.

"У суботу, 16 березня, північний циклон з центром над Балтикою та його атмосферні фронти принесуть в Україну ускладнення погоди - дощі та сильний вітер", - написала Наталка Діденко. 

16 березня у Львові очікуються пориви західного вітру 17 — 22 м/с, місцями 25 м/с.

У неділю, 17-го березня, у Львові похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Вдень прогнозують до 14 градусів тепла.