17 Tkach A.I. Martynyuk T.V. vul. Zelena 143 6Виконавчий комітет міськради Львова видав Андрію Ткачу і Тарасу Мартинюку містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлового будинку на вул. Зеленій, 143 із надбудовою і прибудовою під стоматологічну клініку та офісні приміщення. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 15 березня, пише Львівський портал.

Виконавчий комітет дозволив Андрію Ткачу і Тарасу Мартинюку перебудувати існуючий нежитловий будинок на вул. Зеленій, 143 під 4-поверховий офісний центр.

e5534553Будівля, яку збираються реконструювати під офіси, розташована на ділянці площею 0,02 га і належить до земель житлової та громадської забудови. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Також земельна ділянка входить у зону Г-2 – зону центру ділової, громадської діяльності відповідно до зонінгу Личаківського району.

Своїм рішенням члени виконкому встановили, що максимальний відсоток забудови земельної ділянки не повинен перевищувати 79,1%, а висота майбутніх офісів – 15,8 м.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, Андрій Ткач є фізичною особою-підприємцем, яка займається діяльністю у сфері архітектури. А Тарас Мартинюк є співвласником ТзОВ «Леополіс архітекче груп».