K Levytsьkoho1У будинку на вул. К. Левицького, 10 власник приміщень проводив самочинні роботи — пробив дверний отвір замість вікна.

На місце події була викликана поліція і представники інспекції ДАБК у м. Львові. Також були присутні представники управління охорони історичного середовища ЛМР. Будівельні роботи вдалось призупинити.

Як повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, на порушника буде складено протокол та буде поставлена вимога про відновлення зруйнованого фасаду історичної будівлі до попереднього стану.

«На місце події була викликана поліція, представники інспекції ДАБК у м. Львові, також були присутні представники управління охорони історичного середовища ЛМР, зокрема Лілія Онищенко, начальник управління.

K Levytsьkoho5Роботи вдалось призупинити. 

На порушника буде складено протокол. Також буде поставлена вимога про відновлення зруйнованого фасаду історичної будівлі до належного стану", — повідомив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, ще 7 березня інспекція ДАБК у м. Львові скерувала звернення у департамент ДАБІ у Львівській області щодо виявлення факту самочинного будівництва, з метою притягнення винних осіб до відповідальності, оскільки право архітектурно-будівельного контролю на даному об`єкті належить департаменту ДАБІ області.

K Levytsьkoho2