11987213 1050998494945204 5271372734877917171 nСьогодні, 20 березня, головний бухгалтер КЗ ЛОР "Львівський геріатричний пансіонат" написала заяву на звільнення через перешкоди під час виконання своїх службових обов'язків. Про це йдеться у заяві на офіційній сторінці Львівського геріатричного пансіонату.

"При спробі провести інветаризацію обліку та видачі дрібного інвентаря (памперси, урологічні прокладки), а також при спробі зупитини порушення КзПП України щодо графіків роботи молодшого та середнього персоналу, я отримала безпідставні звинуваченн від старшої медсестри, яка знищила всі перевинні документи з обліку.

Звинувачення у мій бік прозвучали через низькі зарплати та інше. Її корупційні дії підтримані новопризначеним заступником директора Орестою Фасоляк. За період роботи на посаді головного бухгалтера проти мене не висувалось жодного звинувачення зі сторони ДАС (Державна аудиторська служба України) та правоохоронних органів щодо грубих порушень чи нецільового використання коштів.

Старша медсестра, з подачі якої доведені до звільнення понад 10 чоловік, яка дозволяє собі відмінити вказівки директора Миколи Модя та лікарів, зустріла опір з моєї сторони та сторони керівника.

Вона вважає, що порушення фінансово-господарської дисципліни є нормою. Тому бухгалтера, який із цим бореться, краще покарати або довести до звільнення.

Мною була скерована заява у Генеральну прокуратуру України, на Гарячу лінію президента України, голові ЛОДА та голові ЛОР. Справедливість і Закон все рівно переможуть", - сказано у заяві.

Зазначимо, що новопризначену заступницю директора Львівського геріатричного пансіонату Оресту Фасоляк підозрюють у криміналі. Проти неї порушено справу про підроблення документів і зловживання службовим становищем на попередінй посаді сільської голови села Воля.

Як відомо, впродож багатьох років на Львівщині йде боротьба за право на існування та землі обласного геріатричного пансіонату. Цьогоріч, 21 січня, господарським судом Львівської області було повернуто територіальній громаді Львова земельну ділянку, яка вибула з володіння Львівського геріатричного пансіонату всупереч вимог чинного законодавства.