1 657eens 12347hot 1Як встановили працівники Бродівського відділення поліції, 23-річний зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

У Бродівське відділення поліції 24 березня надійшло дві заяви про крадіжки, що стались в одному з сіл району. Про це повідомляють у поліції області.

У першому повідомленні йшлось про крадіжку з магазину. За словами заявниці, зловмисник проник у приміщення вночі, пошкодивши двері та викрав алкогольні напої, цигарки та продукти харчування.

Інша заявниця повідомила, що тієї ж ночі із приміщення однієї з церков, розташованої у тому ж селі, було викрадено скриньку для пожертв. Як і в попередньому випадку, зловмисник проник у храм вночі, пошкодивши вхідні двері. У викраденій скриньці були грошові кошти на суму близько п’ятисот гривень.

Як встановили поліцейські, до скоєння злочинів причетний 23-річний мешканець того ж села, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Частину речових доказів правоохоронці у нього вилучили.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.