1 345n 123456shot 1Сьогодні, 25 березня, Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на посаду ректора Львівського національного університету ім. Івана Франка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі відомства.

«У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років», – йдеться у повідомленні.

Подавати свої заявки на конкурс можна упродовж двох наступних місяців, тобто до 25 травня. Детальніше про те, які потрібно подати документи, читайте тут.

Зазначимо, що з 2014 року ректором ЛНУ ім. Івана Франка є Володимир Мельник. До цього виконував обов’язки ректора Василь Височанський. А протягом 2010-2013 років очолював Франковий виш Іван Вакарчук – батько музиканта Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, ЛНУ ім. Івана Франка щороку входить у список кращих вишів України. А в 2018 році він потрапив у список найкращих університетів світу.