screenshot11Українська естрадна співачка Ірина Федишин оскандалилася з престижною українською премією "Золота Жар-птиця". Про це повідомив Obozrevatel.

Федишин з піснею "Роман" є одним з номінантів у категорії "Народний хіт", де переможця обирають українці шляхом незалежного онлайн-голосування. За кілька днів до вручення нагороди до організаторів премії надійшла інформація про те, що Ірина веде нечесну боротьбу і "накручує" голоси. Завдяки цьому вона зуміла вийти на перше місце в голосуванні з величезним відривом від конкурентів. Журналісти спробували розібратися в наявній ситуації.

Станом на понеділок, 15 квітня в Ірини Федишин налічується майже 41 тисяча голосів. Характерно, що ще кілька днів тому вона помітно відставала в голосуванні від хіта дуету Потап & Олег Винник – Найкращий день OST "Скажене Весілля",що тоді посідав провідну позицію.

screenshot20screenshot19

Про накрутку голосів для Ірини Федишин стало відомо від ймовірного виконавця "махінації". Він оприлюднив скріншоти листування зі співачкою, де чітко зазначено, що за декілька днів кількість голосів на неї зросла на кілька тисяч. Більше того, сама Федишин нібито скаржилася на виконавця накрутки, мовляв "голоси повільно набираються".

 За словами інсайдера, який побажав зберегти анонімність, команда Федишин не сплатила йому грошей за надану "послугу", і саме це стало причиною оприлюднення інформації. Далі докладаємо скріншоти листування, де уточнюється інформація про "замовлення голосів".
screenshot18screenshot15screenshot12screenshot131screenshot26

Натомість менеджер співачки заявив, що усі звинувачення - фейкові та написав заяву у поліцію.

57088248 3118537134830434 7613212432789405696 n