1 thumbnail tw 20190418132746 7900Тютюнова компанія, що випускає сигарети Marvel, хоче заборонити право використання бренду виробнику напоїв.

Львівський виробник тютюнових виробів компанія Marvel International Tobacco Group просить суд заборонити виробникові напоїв з Львівської області компанії "Марвел Еко" використовувати торговельну марку MARVEL, оскільки її використання порушує право інтелектуальної власності компанії на бренд.

Про це йдеться в ухвалі господарського суду Львівської області, пише Ліга. Бізнес.

Згідно з ним, позивач просить заборонити відповідачу будь-які дії, спрямовані на використання будь-яким чином наступного знака для товарів і послуг MARVEL для виробництва продукції і її реалізації. Також позивач просить заборонити відповідачу публікувати, відтворювати, ввозити на митну територію України, вивезення із митної території України і поширювати, вносити в знаку для товарів і послуг MARVEL будь-які зміни або доповнення.

1 20190418131829 3812

Згідно баз даних Інституту інтелектуальної сосбтвенності, бренд MARVEL зареєстрований позивачем в Україні Marvel International Tobacco Group в 2013 році і є дійсною реєстрація до 17.09.2022.

Втім, аналогічна ТМ зареєстрована компанією Сателіт-Медікал, яка паботает у фармацевтичній галузі та у торговельній групи Конкорд, яка випускає презервативи. Також кілька співзвучних брендів зареєстровано на компанію Брітіш Амерікен Тобакко.