1 screenshot11Співачці закидали, нібито вона накручує голоси, аби здобути перемогу у номінації "Народний хіт" на премії "Золота Жар-птиця".

Окрім того, продюсер виконавиці Віталій Човник ділився скрінами переписки з людиною, яка пропонувала вирішити питання з голосами за певну винагороду. 

Ірина та її менеджмент написали заяву на цю людину до поліції, проте вже зараз повідомили, що вибачили свого кривдника та відкликали заяву. Про це пишуть на ТСН.

"Увага! Крапка! Скандал "накрутки і скріншоти" вичерпаний! Громадянин України, який фігурував у цій справі, у письмовій формі попросив вибачення у співачки Ірини Федишин. У часи Великоднього посту потрібно вміти пробачати. Ми відкликали заяву на хлопця. Конфлікт вичерпаний! P.S .: вибачення було написане у присутності керівників каналу М1 та М2. Щиро дякую усім, хто розібрався в цій ситуації", - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці у Facebook Ірини Федишин. 

Разом з тим співачка підтвердила, що зняла свою кандидатуру з номінації на премії "Золота Жар-птиця", аби "уникнути провокацій".

"Я попередньо зняла свою кандидатуру, щоб уникнути провокацій! Любов публіки – це найбільша нагорода! Щиро дякую усім за підтримку", - написала Федишин.