1 568458 8796likНа Вінниччині знайшлися родичі чоловіка без пам'яті та мовлення, який від серпня перебував у Львівській лікарні швидкої допомоги після інсульту. Про це повідомляє Zaxid.net.

Чоловік родом із села Ярошенка Жмеринського району. Його звати Микола Андрійович Мельник. Йому 63 роки.

Після перенесеного інсульту пацієнт частково втратив пам’ять, практично не розмовляє, у нього паралізована права рука і ампутована права нога. Але журналістам спільно з лікарями, пацієнтами, що лежали з чоловіком в одній палаті, вдалося встановити, що цей невідомий чоловік – мешканець Вінниччини. Звати його – Мельник Микола Андрійович. Йому 63 роки. І у нього троє дітей – два сини і донька. Є сестри, племінники. Аби з’ясувати цю інформацію, журналістам знадобилося неповних три дні.

Він має двох синів та доньку від двох шлюбів. Проте рідні давно з ним не спілкуються, оскільки мав не одну судимість за тяжкі злочини, конфліктував з близькими та бив дружину. Певний час він провів у колонії, і рідні думали, що він там і помер. Як саме чоловік потрапив до Львова, наразі невідомо.

Миколу Мельника по фото впізнали племінниці, які звернулися в лікарню. 

У Миколи Мельника – троє дітей: син Олександр і донька Тетяна від першого шлюбу, і син Андрій – від другого. З Андрієм журналістам вдалося навіть поспілкуватися.

«Я не спілкувався з батьком десь років 20. Коли він пішов, мені було років 12. Нічого доброго про нього у пам’яті не залишилося, постійно бив маму. З його сином і донькою від першого шлюбу я спілкуюся, а батько ними і не цікавився. Зі старшим сином влаштував бійку з ножем. Навіть не хочеться про це говорити», - каже Андрій.

За словами Андрія, батька неодноразово судили за важкі злочини. Де він відбував останнє покарання, не знає, але двічі вже передавали інформацію, що батько у колонії помер.

У Миколи Мельника є дві сестри: старша Ольга і молодша Ніна.Чи заберуть рідні Миколу Мельника зі Львова до себе на Вінниччину? Наразі рідні радяться, як краще зробити.

«Додому ми, діти, його не заберемо, сестри також, мабуть, ні, але і у Львові не залишимо. Може знайдемо для нього заклад, щось на зразок будинку для літніх людей, де за ним будуть доглядати. Він був поганим батьком, але він все-таки батько», - каже Андрій.