1 5674ens 79789hot 1У Львові 26 квітня – 12 травня на проспекті Свободи (від Оперного театру до пам’ятника Трасу Шевченку) триватиме Великодній ярмарок. Його проведення сьогодні, 19 квітня, затвердили під час засідання виконавчого комітету, передає кореспондент Львівського порталу.

Організатором заходу визначено ТзОВ «Львівські Ярмарки» з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності з м. Львова та областей України для здійснення торгівлі товарами вітчизняного виробництва.

Зокрема, організатор має провести інструктаж з правил пожежної безпеки для учасників  Великоднього ярмарку, розробити схему та план евакуації населення на випадок надзвичайної ситуації. Також рішенням виконкому утриматись від проведення розважальних заходів та виконання музичних творів 26 квітня та 27 квітня 2019 року включно.

Ярмарок працюватиме у робочі дні – з 11.00 год. до 22.00 год., у святкові та вихідні дні – з 10.00 год. до 23.00 год.

Нагадаємо, у центрі Львова 22 грудня від вибуху балона із газом спалахнув Різдвяний ярмарок: постраждали люди. Вибух пролунав у будиночку, який за орендував ресторан «Реберня».

Після цього випадку Львів закрив різдвяний ярмарок до встановлення остаточних причин пожежі.

23 грудня районні комісії рекомендували відновити роботу тих об’єктів різдвяного ярмарку, де нема потреби застосування підігрівальних приладів.

Згодом стало відомо, що у реанімації помер громадянин Вірменії, який постраждав від вибуху.