У п’ятницю, 10 березня, протягом усього дня проводились обшуки та вилучення документів у Турківській міській раді. Слідчі дії проводили працівники прокуратури, поліції та УБЕЗ у Львівській області, пише Кулемет з посиланням на видання "Турка – перлина Карпат".

Правоохоронці припускають, що під час проведення тендеру на закупівлю сміттєвоза Турківською міською радою в грудні минулого року відбулось розкрадання бюджетних коштів на суму більш як півмільйона гривень.

За даним фактом, за попередніми даними, уже відкрито кримінальне провадження.

“Як стверджують джерела, обшуки проводились відразу декількома групами по декількох об’єктах: у членів тендерної комісії та підприємця Володимира Марковича, який був визнаний переможцем тендеру (в тому числі й у приватних будинках та квартирах).

Джерело звертає увагу на одну цікаву деталь: завжди у всіх комісіях (як тендерних, так і конкурсних) головою комісій призначався заступник голови міста – Ростислав Набоков.

«Цього разу ризикувати собою він не схотів і головою тендерної комісії був призначений спеціаліст із будівництва Турківської міської ради Юрій Локотош. Совпадєніє? Не думау. «Натендерили?»

Поки що жодних коментарів слідчі не дають. Будемо чекати на відповідні висновки та сподіваємось на об’єктивне розслідування даної справи”, – пише видання.

Раніше видання повідомляло, що Турківська міська рада закупила сміттєвоз за завищеною ціною – 1 МЛН 200 ТИС ГРН.