1 6028e77 690 690x426На 26 квітня заплановане пленарне засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, на якому розглянуть 39 питань.

Відповідна інформація розміщена у порядку денному на офіційному сайті ЛМР. Про це пише ІА Вежа.

Серед питань – виділення коштів з резервного фонду міського бюджету м. Львова та затвердження фінансового нормативу витрат на одного отримувача послуг, які надаються закладами дошкільної освіти м. Львова у 2019 році.

Під час засідання Ірина Джурик, голова Залізничної районної адміністрації, доповість щодо необхідності передачі автомобіля ГАЗ 3110 з балансу їх установи на баланс ЛКП «РАС» Залізничного району. Також планують обговорити передачу матеріальних цінностей з балансу департаменту адміністративних послуг. Окрім того, виконком розгляне питання передачі легкового автомобіля з балансу ЛМКП «Львівводоканал» до ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також виконком розгляне рішення про зменшення розміру статутного капіталу ЛКП «Ратуша-сервіс», та затвердження переліку територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг м. Львова.

Одним з ключових питань буде розгляд можливості впровадження у порядку експерименту у рамках проекту «Smart Parking» оплати послуг за паркування виключно за допомогою мобільних додатків, смс-повідомлень та QR- кодів. Про це має доповісти Оксана Єстаферова, в. о. директора ЛКП «Львівавтодор».

Зі свого боку, Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури та урбаністики, запропонує членам виконавчого комітету розглянути 10 питань щодо затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва. Зокрема мова йтиме про житлові та офісні будівлі, об’єкти громадського харчування та адміністративні корпуси.

Варто вказати, що одним із питань, яке запропонують до розгляду цього тижня, стане надання дозволу на внесення змін до детального плану території, прилеглої до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.