9696986978523 квітня у селі Сусідовичі Старосамбірського району 2-річний Іванко Малетич впав у 40-літрову каструлю з окропом. Хлопчик отримав 70% опіків тіла. Про це повідомляє видання ЛМН.

«Я гріла воду, щоб одяг попрати. Пральної машинки у нас немає, тому руками все роблю, це вже звичне діло, – розповідає мама Іванна. – Поставила студити окріп, а поруч ходив син, бавився. Не встигла обернутися, як він впав у баняк».

Жінка одразу побігла до сусідів, у яких є своя машина. Дитину відвезли у Самбірську районну лікарню. Звідти направили у Львівський опіковий центр 8-ї міської клінічної лікарні.

«Зараз в реанімації, я поруч з ним сиджу весь час. От щойно почали перев’язку робити, то вийшла, бо не можу дивитись, серце крається, – каже жінка. – Лікарі поки нічого доброго сказати не можуть, хіба на Бога надіємось».

В день на лікування Іванка потрібно 5-6 тис. грн. Сім’я не має стільки грошей. У перший день зібрали кошти рідні та сусіди. Односельчани кажуть, родина дуже потребує допомоги.

«В Іванки ще є троє старших дітей, – каже сусідка Наталя. – Вона опікується ними, діти спокійні, в школу ходять, ніколи нічого поганого про них в селі не говорять. Зараз бабуся приїхала доглядати за ними. Хатинка маленька, газ відключили ще декілька місяців тому, бо не мала можливості оплатити. Грілись пічками, дровами. Вся робота на плечах Іванки. З чоловіком не живе, але той допомагає трохи. На вихідні приїжджає, гроші інколи привозить».

Іванна просить всіх небайдужих допомогти її сину.

Кошти можна переказати на картку Ощадбанку:5167 4900 6288 0290 – Малетич Іванна Володимирівна