DSC 6733Сьогодні, 16 травня, з нагоди Дня Вишиванки, статуї Нептуна, Амфітріти, Адоніса та Діани одягнули у вишиванки. Також вишиванки приміряють й леви міста. Окрім того, на фасаді мерії вивісили тематичний банер, а впродовж дня на пл. Ринок діятимуть тематичні фотозони. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Перед традиційним одяганням левів у національний одяг на площі Ринок виступив духовий оркестр «Львівські фанфари». Колектив оркестру, одягнутий у вишиванки, потішив мешканців і гостей міста відомими українськими музичними композиціями.

DSC 6783Цьогоріч, як і щорічно, вишиванки для львівських скульптур готує ТМ «Скиба». Також о 12.15 год. на пл. Ринок відкриють фотовиставку дітей з інвалідністю у вишиванках. На відкритті виставки будуть партнери, які допомогли реалізувати ідею: Юлія Аронова — голова ГО «Розправлені крила», батьки та діти-моделі фотосесії, Світлана Бачинська (фотограф), Марія Кокота (адміністратор) фотостудії Art Studio Passage, представники ательє Lady Di Atelier та ТМ «Скиба», які надали вишиті костюми для моделей фотосесії.
 
DSC 6680Цьогоріч День Вишиванки святкують 16 травня, за традицією в третій четвер травня. Щорічно у цей день люди одягають барвисті вишиванки, різноманітність яких по-справжньому вражає. Зберігаючи традиційні народні мотиви, сучасні вишиванки виглядають стильно та актуально.
DSC 6646DSC 6634DSC 6711