vv565654Сьогодні, 25 траня, у Львові мешканці вулиці Володимира Великого зафіксували на відео як будівелиники компанії-забудовника "Ріел" скидають із вікон новозбудованої багатоповерхівки будівельне сміття. При цьому вікна будинку знаходяться неподалік пішохідної зони.

Багатоповерхівка знаходиться за адресою вул. Володимира Великого 10. Там зводять житловий квартал "Америка".

Нагадаємо, президентом будівельної корпорації "Ріел" є Ростислав Мельник.

3907537565422 лютого цього року виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив 1-му окремому відділу капітального будівництва Держприкордонслужби України містобудівні умови та обмеження на будівництво багатофункціонального житлового комплексу із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Володимира Великого, 10 (на території військової частини 9507).

На час видачі містобудівних умов та обмежень будівництво вже було розпочате.

Згідно з рішенням, будівництво вестимуть на земельній ділянці площею понад 7 га, цільове призначення якої – для розміщення постійної діяльності Держприкордонслужби України. Вона належить до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Також ділянка входить у зону Ж-4 – зону багатоповерхової житлової забудови (9-16 поверхів) відповідно до зонінгу Франківського району.

karta 8212cСвоїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 40%, а також встановив, що висота будинків не повинна перевищувати 57 м, що становить билзько 18-19 поверхів. Також на території житлового комплексу мають спорудити дитсадок на 80 дітей.