parasyukУ разі, якщо буде подання Генеральної прокуратури, регламентний комітет Верховної Ради «з радістю розгляне позбавлення недоторканності Володимира Парасюка.

Про це Форпосту заявило джерело, наближене до фракції БПП у Верховній Раді.

За його словами, депутати, у тім числі й члени регламентного комітету, розсерджені на дії свого колеги і навряд чи щось стримає їх при голосуванні.

Як повідомлялося, нардепу Володимиру Парасюку можуть оголосити підозру через події в Слов'янську. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«На жаль, підстави для подання щодо депутата Парасюка є давно. У мене особисто була надія, що людина досить емоційний, яким я і сам часто буваю, може взяти себе в руки, але, на жаль, Парасюк заходить кожен раз далі.

З моєї точки зору, збройний напад на колишнього добровольця і зараз журналіста Дзиндзю і вчорашні силові дії щодо добровольців Нацгвардії переходять всі межі. Не буду приховувати, ці два випадки зараз в центрі уваги слідчих. Сьогодні слідчі МВС, відкрили відповідні виробництва, зустрічаються з прокурорами. Якщо буде достатньо підстав, справа перейде в головне слідче управління ГПУ і це може призвести до пред'явлення підозри Парасюку», - сказав Луценко в ефірі каналу 112.