1 4e7567en s7h8o95t 1Львівська міська рада нарешті почала публікувати звіти про результати роботи міського громадського транспорту. Для цього створили спеціальний сайт "Транспортний портал"

Про це повідомляє депутат Ігор Зінкевич.

1 64561998 2301341533252792 5076914973259595776 n

"Наразі можна побачити, скільки автобусів перевізників перебувало на маршрутах. Це уже добре.
Все починалося із того, що 27 лютого цього року я направив звернення, у якому просив публікувати щоденні звіти про роботу громадського транспорту Львова. Департамент житлового господарства та інфраструктури, Управління транспорту, ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Українські геоінформаційні системи" провели зустріч, на якій було вирішено створити офіційний портал громадського транспорту м. Львова із його відображенням на сайті Львівської міської ради.
Запровадження відбудеться у три етапи:
1. На першому етапі буде створено систему онлайн-звітності на основі звіту "Про наявність громадського транспорту на маршрутній мережі"
2. На наступних етапах планується запровадити онлайн-публікацію актуальних графіків руху та створити інформаційний геопортал для відображення руху громадського транспорту онлайн.
Появу на сайті http://ptp.sm.vin/ вкладки із відображенням руху громадського транспорту онлайн пан Бабак обіцяє на кінець липня 2019 року.
Отож маємо нарешті можливість бачити, яка кількість транспорту працює на маршрутах. Маю надію, що самі звіти будуть з часом вдосконалені і у них відображатиметься не тільки кількість автобусів по факту і плану, але й кількість виконаних і запланованих рейсів - цей показник значно повніше характеризує роботу транспорту на маршрутах. Так само і про початок і кінець руху - завдяки публікації цих даних можна побачити, наскільки точно перевізники виконують графік, а також, чи не з'їзджають автобуси з маршрутів раніше, а ніж це визначено розкладом і договором", - пише депутат.