389457476539На Львівщині люди зупинили та затримали до приїзду поліції чоловіка, який підозрюється у водінні у стані наркотичного сп'яніння.Про це розповів відомий львівський тренер та керівник туристично-спортивного клубу «Манівці» Тарас Білошицький на своїй сторінці у Фейсбук.

"17 червня виїхали з спортшколи. Звернули увагу, що на трасі, по зустрічній їде машина, з дивними маневрами. Вітька поблимав, машина стала. Підїзжаємо в притул. За кермом чорної бехи ВС 5422НТ оце... з закоченими очима, вирубався.

Довганик Роман Михайлович. Перевіряю пульс - присутній, виражена брадікардія. Чьмо очюняло і намагається свалити десь в поле, на панелі шприц після ін'єкцій. Ловлю за шкібару, заставляю сісти на сраку. Розумію, його небезпечність для соціуму викликаю поліцію...

В процесі після приїзду безпорадної поліції виявилось, що випадок стався під Роздолом, каже що в Зимній Воді, їде на Львів, але в протилежному напрямку... до дітей.

Судимий, за наркотики, зараз "спеціаліст по адаптації наркозалежних", сам в ремісії. Каже п'є барбітурати-лікар прописав, прав нема, відібрали, подав на апеляцію... адвокати працюють.

Полоскав мозги три години, поїхав на медогляд і відмовився від нього вже на місці. Коли очунявся почав претензії виставляти мені, побив я його тяжко і машину почистив... А він білий і пухнастий... Сирота-каліка...
По факту ysxjuj йому не буде.  Це якщо в тебе права є, з тебе штраф і конфіскація прав. А так...їдь дави кого хочеш. Це ж якщо без прав платиш 800 і вільний", - розповів Тарас Білошицький.