4 567e568n69s5hot 1Володимир Парасюк, а також інший нардеп Аркадій Корнацький, збиралися балотуватися до парламенту по мажоритарних округах.

Про це пише Уніан.

Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох чинних нардепів Володимира Парасюка й Аркадія Корнацького. Як повідомляє громадянська мережа ОПОРА на сторінці в Facebook, ЦВК ухвалила відповідне рішення на засіданні в неділю, 23 червня.

Зазначається, що Парасюку і Корнацькому відмовлено в реєстрації кандидатами в народні депутати для участі у виборах на мажоритарних округах у зв'язку з "невідповідністю поданих документів вимогам законодавства". Нагадаємо, Аркадій Корнацький був обраний до Верховної Ради восьмого скликання в одномандатному окрузі №132 у Миколаївській області. Корнацький балотувався як представник "Блоку Петра Порошенка" і став членом президентської фракції в парламенті. 22 травня 2019 року він вийшов із фракції БПП. Володимира Парасюка обрали народним депутатом в окрузі №122 мешканці Львівської області.