img 0299 5 id41705 650x410 59 650x410Центральна виборча комісія зареєструвала кандидата в народні депутати у мажоритарному окрузі №159 у Сумській області тезка Президента України – Володимира Зеленського. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані ЦВК.

"Зеленський Володимир Сергійович. Народився 19 листопада 1985 року в місті Сумах, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Сумах, судимість відсутня, самовисування", - йдеться про кандидата.

У передвиборній програмі кандидата, оприлюдненій на сайті ЦВК, задекларовано, що діяльність в разі обрання Володимира Сергійовича Зеленського народним депутатом буде спрямована на реалізацію завдань, розділених на чотири блоки: людина – найвища цінність, рівність усіх перед Законом, та справедливість перед ним, перемога над корупцією і здорова та освічена нація.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала 170 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування.