grynivВ.о.керівника Львівського осередку партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" призначили Юрія Гриніва. Про це Варіанти дізналися із власних джерел.

Відтак, сьогодні на позачерговому з'їзді членів партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" було вирішено призначити Юрія Гриніва виконуючим обов'язки голови Львівської територіальнї організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на час проведення виборів голови львівської організації партії.

Також кандидатуру Гриніва виставили на розгляд як наступного очільника "Солідарності" на Львівщині.

Зазначимо, наразі Юрій Гринів є генеральним директором ДП "Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів", а з серпня 2015 року був начальникомСпеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ ДФС.

До цього він перебував на посаді начальника Державної податкової інспекції у Франківському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області. У 2005-2012 роках працював на керівних посадах в органах державної фіскальної служби Львівської області.

Варто додати, що Юрій Гринів є молодшим братом голови парламентської фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ігора Гриніва.

Нагадаємо, з серпня 2015 року до травня 2016 року Львівську територіальну організацію партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" очолював голова Львівської ОДА Олег Синютка, який покинув партію через роботу у облдержадміністрації.

До цього Львівську територіальну організацю партії, яка була створена 18 березня цього року, очолював Тарас Ситник.