parasiuk2Позафракційний народний депутат України Володимир Парасюк, у якого недавно з'явилася нова сусідка у Верховній Раді - Надія Савченко, написав заяву з проханням поміняти йому робоче місце.


Про це в інтерв'ю одному з українських видань розповів нардеп Борислав Береза, передає From-UA.

Як відомо, 20 грудня після того, як спікер Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив про виключення народного депутата Надії Савченко з фракції «Батьківщина», їй відвели нове робоче місце в парламенті. Береза ​​розповів, що тепер Савченко сидить через два місця від нього, поруч з Парасюком.

«Парасюк написав заяву з проханням його пересадити (або її - Савченко). Поки питання вирішується, на своїх місцях не сидять ні він, ні вона. Вова (Парасюк - ред.) Іігрірует по залу, а Надя - по світу. Вона подорожує, ой, представляє Україну за кордоном », - посміхаючись, сказав Береза.

Крім того, нардеп дав коментар з приводу виключення Надії Савченко з делегації Парламентської асамблеї Ради Європи. За його словами, згідно з документами і регламенту даного органу, Верховна Рада таким рішенням нічого не порушила.

«Більш того, Савченко не виключили. Вона перейшла на роботу в делегацію ОБСЄ за власним бажанням перейшла. Тепер вона там буде представляти Україну. На неї покладуть питання про повернення полонених », - зазначив Береза. На його думку, Савченко, яка сама пройшла через полон, зможе сконцентруватися на цих питаннях і реалізувати себе в даному напрямку.