bilorusy mityngСьогодні, 18 березня, о 13.00 мешканці Львова зберуться перед головним входом в Ратушу на акцію солідарності із білоруським народом. Про це йдеться у зверненні, опублікованому на сторінці спільноти Варта 1 у Facebook.

«Скандальний Закон про дармоїдство був останньою краплею для активістів та простих білорусів, яким набридло терпіти ярмо тиранії на своїй шиї.

Лукашенко разом зі своїми псами та ненажерливими чинушами довели народ до зубожіння, а країну до економічного колапсу. У цього режиму не має майбутнього, бо холодильники стають все пустішими, а платіжки за комунальні послуги все більше.

Білорусь не пережила революцію та не веде війну проти Росії, але падіння рівня життя не менше, ніж в нашій країні, тому байки нашої влади про "війну" - це вилами по воді. Саме режим Лукашенка винен у вищесказаному та повинен понести народну кару.

Чому ми, українці, повинні виходити і підтримувати те, що далеко від нас? Згадайте наш Майдан, хіба не потрібна була підтримка з інших країн в цей час? Необхідна була!

Ми, як народ, який пережив декілька революційних етапів і входить вже у новий, повинні бути готовими підтримати народи інших країн у бажанні до визволення проти соціального гноблення!

СОЛІДАРНІСТЬ - НАША ЗБРОЯ! ХАЙ ЖИВЕ БІЛОРУСЬ! ЛУКА, ГЕТЬ!» - йдеться у зверненні.