dzerelo 1ЛНМУ імені Данила Галицького організовує збір макулатури на підтримку дітей з особливими потребами, які знаходяться на реабілітації у центрі «Джерело».

Акція зі збору макулатури у ЛНМУ імені Данила Галицького буде тривати від 17 березня по 31 березня під патронатом відділу гуманітарної освіти і виховання, студентської Ради та профспілкового комітету, повідомляють організатори.

Місце збору макулатури: кабінет кафедри фізичного виховання і спортивної медицини, гурт. №3, Бічна Пекарська 5-а, з 11.00 по 16.00 год.

Кошти, вилучені від переробки паперу будуть спрямовані на заміну старих вікон в приміщенні центру «Джерело».

Довідка. Упродовж 23-х років центр «Джерело» опікується дітьми з особливими потребами. За цей час заклад надав допомогу понад 5 000 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 35 років.

Усі послуги в Центрі надаються безкоштовно.

Він став в Україні моделлю для наслідування та змінив на краще життя багатьох дітей з неповносправністю та їхніх родин. Центр «Джерело» став необхідною альтернативою до пострадянських державних закладів, в яких діти часто приречені просто існувати у будинках-інтернатах у важких умовах поза межами суспільства. Центр проводить професійний супровід багатьох родин та приймає на щоденні програми 150 дітей та молоді з важкими порушеннями фізичного та інтелектуального розвитку. Діяльність Центру спрямована на їхню фізичну, психологічну і соціальну реабілітацію, освіту та інтеграцію в суспільство.