57e6b46b4081c 1474735172 0000 21Львівська телеведуча Ольга Фреймут та спортивний журналіст Роман Кадемін стали ведучими нового ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками на телеканалі «Інтер». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Прем'єра шоу відбудеться на «Інтері» у вересні.

"Це ток-шоу, в якому усі теми будуть обговорюватися з чоловічої та жіночої позицій. Дуже часто вони можуть не збігатися. У програмі будуть теми, про які бояться говорити, секрети, якими не прийнято ділитися навіть з найближчими, серед героїв будуть відомі люди, від яких ніколи не чекали одкровень. У кожному з випусків глядачі зможуть побачити проблему очима протилежної статі. Побачити, щоб разом з провідними і експертами-професіоналами розібратися в найзаплутаніших і драматичних життєвих ситуаціях. Розібратися, щоб мелодрами і драми не стали трагедіями. І не тільки в житті героїв програми, а й мільйонів телеглядачів", - сказано на сайті телеканалу.

Нагадаємо, телеведуча, справжнє ім'я якої Ольга Михаайлівна Коник (Локотко) народилася у місті Новий Розділ на Львівщині. Отримала ступінь магістра міжнародної журналістики  у Львівському національному університеті ім. Івана Франка.

У травні 2019 року Ольга Фреймут знялася в проєкті телеканалу "Інтер". На офіційній сторінці закритого проєкту Нового каналу "Шоу Оля" в інстаграмі з'явилися фотографії телеведучої зі знімального майданчика проєкту телеканалу "Інтер" "Стосується кожного".