22 березня на сесії Радехівської міської ради всі депутати одноголосно виступили проти прийняття 300 тонн львівського сміття. Це питання у порядок денний вніс міський голова відповідно до рішення Обласної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«Цим рішенням міські ради зобов’язують укладати договори на прийняття львівського сміття до 23 березня. Контролюватимуть за виконанням цього рішення прокуратура і поліція», - розповів "укропівець", депутат Радехівської міської ради Павло Кудринський.

Він виступив на сесії з пропозицією заборонити міському голові Радехова укладати будь-який договір щодо прийняття львівського сміття. Його пропозицію підтримали одноголосно всі 19 депутатів міської ради, які були присутні на сесії.

Павло Кудринський зазначає: «Це вже не перший раз пропонують Радехову прийняти львівське сміття. Перший раз ми поставилися з розумінням, і 27 січня прийняли 150 тонн сміття. Тоді я озвучив свою позицію і сказав, що обов’язково буде черговий раз. Тепер нам пропонують прийняти вдвічі більше сміття – аж 300 тонн. Однак наше Радехівське сміттєзвалище – невелике і не розраховане на таку велику кількість відходів. Окрім того, воно розташоване неподалік від міста і влітку, коли воно горить, то весь дим іде на Радехів. Це шкодить навколишньому середовищу, здоров’ю людей».