markaЛьвівська міська рада продовжила маркування російських товарів у Львові до 2020 року. "За" проголосували усі 48 присутніх міських депутатів.

23 березня Львівська міська рада розглянула питання про продовження маркування товарів російського виробництва. Це питання вніс до порядку денного сесії голова фракції УКРОП у ЛМР Ігор Телішевський. 

markyvannjaВідповідно до цієї ухвали до 2017-2020 роки продовжено термін дії ухвали з приводу координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки на території м. Львова. Окрім того, за цією ухвалою доручається управлінню освіти департаменту гуманітарної політики проводити у навчальних закладах Львова інформаційно-виховні години з роз’ясненням політичної ситуації в Україні, агресії російської держави щодо України.

Разом з тим голова ГО "Економічний бойкотний рух" Олег Радик у коментарі Форпосту заявив, що він "трохи розчарований нововстановленими термінами ухвали щодо маркування товарів агресора, тому що маркування, як і військові злочини РФ, не мають мати жодних термінів. Сподіваюсь, до 2020 року російських товарів взагалі не буде у Львові", - заявив Радик.