spurtОперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області Нацполіції викрили виробництво фальсифікованого алкоголю в одному з районів області. Поліцейські почали встановлювати канали надходження етилового спирту та перевіряти інформацію, яка надходила у процесі проведення заходів.

Співробітники УЗЕ у Львівській області з'ясували, що днями до Львова буде завозитися велика партія етилового спирту. Правоохоронці встановили місце та час перевантаження товару.

21 березня, на території складських приміщень співробітники обласного Управління захисту економіки виявили два автомобілі. Водії перевантажували бочки зі спиртом з однієї машини до іншої. Жодних документів на продукцію надати поліцейським громадяни не змогли, як і пояснити місце її придбання та подальшого збуту. За інформацією оперативників, цей спирт призначався для виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції.

Співробітники  УЗЕ у Львівській області вилучили 18,4 тонн спирту. За попередніми даними його вартість становить 1,2 мільйона гривень.

Відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють канали походження спирту, повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України.