Igor GrinivНа засіданні фракції Блоку Петра Порошенка Ігор Гринів заявив про своє бажання піти з посади голови фракції і подав відповідну заяву. Про це в ефірі програми «Лівий берег із Сонею Кошкіною» заявив заступник голови фракції Сергій Березенко, пише Zaxid.net.

Як повідомляється, своє рішення Гринів озвучив колегам у четвер, 23 березня. Пов'язане воно з тим, за словами Березенка, що Ігор Гринів зосередився на роботі радника президента зі стратегічних питань.

Березенко також відмовився називати імена кандидатів на вакантне місце голови фракції і заявив, що всередині фракції тривають дискусії і конкретні прізвища називати рано.

Нагадаємо, Ігор Гринів заявляв про своє бажання піти з політики якраз після оприлюднення електронних декларацій у жовтні 2016 року, оскільки такі умови роботи він назвав неприйнятними для себе. Тоді екс-голова фракції БПП відмовився пояснювати, за що сім’я купила квартиру та машину. Однак через те, що Гриніва не було ким замінити, весь цей час він залишався головою фракції.

До слова, минулого тижня молодший брат нардепа Ігоря Гриніва очолив львівський осередок БПП.