dituУ 2017 році соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну» започатковує масштабну акцію "Зігріті добром". У її межах діти учасників АТО,  Героїв Небесної Сотні та діти із багатодітних сімей Львівщини, зокрема зі сільської місцевості, матимуть змогу взяти участь у різноманітних заходах.

Організатори акції прагнуть залучати до розваг і дозвілля дітей саме із сільської місцевості та допомагати талановитій молоді долучатись до участі у різних культурних проектах та заходах, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Першими активно відпочиватимуть діти із Городоцького району. Зокрема, 25 березня у місті Городку працюватиме ігрова зона із аніматорами та розвагами, відбудуться різноманітні майстер-класи. Також дітки зможуть взяти участь у цікавій шоу-програмі від радіо "Лемберг" із вікториною і призами.

У подальшому такі акції відбудуться і в інших районних центрах Львівщини.

За більш детальною інформацією щодо акції «Зігріті добром» радять звертатися за номером телефону 0972329068 або писати на електронну пошту Благодійного товариства "Мій тато захищає Україну" – proektmtzu@gmail.com.