7cac6103e3ba160e522db1f97702ba76Завтра, 12 вересня, о 10:00 львів’ян запрошують у Львівську Політехніку (вул. Степана Бандери, 12), де відбудеться зустріч з Предстоятелем Православної Церкви України Блаженнішим Митрополитом Епіфанієм. Тема “Відроджена Церква. Нові виклики”.

Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Вхід на зустріч вільний. Подія відбудеться у Актовому залі Політехніки.

217 6.jpg.pagespeed.ce.STR0II4ns8«Спробуйте заглянути в Біблію стільки ж разів, як і в Google, і ви зможете знайти ті відповіді, які не знайдете у мережі. Відповіді про внутрішній світ, про вічні речі, які з плином історії залишаються незмінними…» – саме такими словами нещодавно Митрополит Епіфаній звернувся до української молоді.

“Зустріч у Львівській політехніці стане винятковою можливістю відверто поговорити про важливе для кожного з нас і отримати унікальний духовний та інтелектуальний досвід”, – переконані організатори.

Які виклики стоять перед Православною Церквою України та як Церква їх долає Наскільки складним особистісним викликом є очолювати Церкву у віці 40 років? Як ми реагуємо на виклики, що постають перед нами?

Де шукаємо правду та ціннісні орієнтири? Чи можемо в час труднощів та суспільної турбулентності ставати сильнішими і творити щось велике?

Ці та інші питання будемо обговорювати разом з Блаженнішим Епіфанієм, главою Православної Церкви України на духовній зустрічі.