slavske atoЗ 31 березня до 3 квітня відбудеться V заїзд рекреаційного проекту Genesis. Військових, що повернулись із зони АТО, запрошують безкоштовно відпочити в пансіонаті «Славський», що в смт. Славське. На учасників програми чекають тренінги з особистісного розвитку, арт-терапевтичні заняття, спа-процедури, фізичні навантаження та багато іншого.

Про це інформує прес-служба львівської мерії.

«Це уже п'ятий подібний захід, який ми проводимо спільно із пансіонатом «Славський». Завдяки зусиллям волонтерів, нам вдається кожного разу задовольняти базову потребу тих, хто повернувся із зони АТО - потребу бути почутим, зрозумілим. Найважливіше для тих, хто повернувся зі Сходу - це знайти ту опору, яка не дасть впасти в мирному житті. Для людей, які побачили війну, цивільне життя важке. Так, вони нарешті в безпеці. Але як поводитись і що тепер робити з цією безпекою? Ми намагаємось допомогти знайти відповідь на це питання», - розповів Олег Бакулін, координатор проекту від ГО «Свербивус».

Долучитись до проекту можна за номером 050-373-15-96, або ж зареєструвавшись за посиланням https://goo.gl/forms/XL8z9louF82pSpJ22. Увага - кількість місць обмежена.

Більше про проект Genesis можна дізнатись за посиланням http://sverbyvus.org.ua/ua/proects/genesis/