476576Львів'яни вимагають провести капітальний ремонт та розширення дороги, що сполучає Львів через вул.Замарстинівську з селищем Брюховичі. Про це йдеться у петиції на сайті ЄСМП.

"Станом на 2019 рік, останній повноцінний капітальний ремонт відрізку дороги Львів(вул.Замарстинівська) - Брюховичі, відбувався близько 10років тому. Натомість, щорічно відбуваються латкові та ямкові ремонти, котрі утримуються в належному стані близько року, потім все по новій, що приводить до щорічного розпорошення коштів платників податків.
За останні 9 місяців 2019 року на даному відрізку дороги, в т.ч. через неналежний стан дорожнього покриття, (вибоїни глибиною більше 25см), було скоєно більше 15 ДТП, на щастя, цьогоріч без летальних випадків.

Через розширення житлової забудови в Брюховичах, переведення військової частини по вул.Замарстинівській до земель житлової забудови на потреби бійців АТО ,перспективний розвиток 140га військової частини по вул.Незалежності України(Брюховичі), що також згідно генплану міста Львова має виїзд на цей же відрізок дороги, створює нагальну необхідність проведення повноцінного капітального ремонту з розширенням дорожнього полотна Львів(Замарстинівська) - Брюховичі", - пише автор петиції Володимир Беньо.

До кінця збору підписів залишилось 12 днів.