78 main
фото умовне
За минулу добу на Львівщині у ДТП травмовані троє велосипедистів. 

У Львові водій «Опеля» скоїв наїзд на літнього пішохода. ДТП сталась 12 жовтня близько дев’ятої години ранку на вулиці Личаківській.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Астра», 38-річний львів’янин, скоїв наїзд на вісімдесятирічного пішохода, також мешканця Львова, котрий саме переходив проїзну частину. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та, після надання йому медичної допомоги, був відпущений додому.

Також, в одному з сіл Сокальського району вчора, 12 жовтня, близько 13:30, як попередньо встановили поліцейські, водій мікроавтобуса «Опель Віваро», 31-річний мешканець району, скоїв наїзд на велосипедиста – 32-річного жителя міста Сокаль. Внаслідок наїзду велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Окрім забоїв та перелому щелепи, медики діагностували у нього «алкогольне сп’яніння».

Окрім того, в одному з сіл Стрийського району, 12 жовтня, близько 20:30 водій автомобіля ВАЗ-2101, 37-річний стриянин, як попередньо встановили поліцейські, скоїв наїзд на 58-річного велосипедиста, місцевого мешканця. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема компресійний перелом та був госпіталізований.

Поліцейські встановлюють обставини усіх ДТП, вирішуються питання їх правової кваліфікації.