1 0 651691c0460a3804e3a1e2337b8b3d2c6df7b331Голова фракції "Слуга народу", народний депутат Давид Арахамія сьогодні зустрінеться зі слідчими Служби безпеки України, щоб передати всю інформацію про факти оплати участі у мітингах проти капітуляції.

Про це він заявив в кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"У мене були декілька сигналів з мого оточення щодо того, що деякі особи пропонують оплату за участь в цих подіях. Я сьогодні зустрічаюсь ввечері з слідчим СБУ, передам всю інформацію. Нехай вони роблять висновки і розслідування", - сказав Арахамія.

Раніше УНН повідомляв, що голова фракції "Слуга народу", народний депутат Давид Арахамія заявив про факти оплати участі у мітингах проти капітуляції.

Нагадаємо, 1 жовтня українська сторона відповіла на лист спецпредставника ОБСЄ у Тристоронній контактній групі Мартіна Сайдіка, що погоджує текст формули Штайнмайєра.

Після цього під Офісом Президента почалися акції протесту. А минулої неділі, 6 жовтня, у Києві декілька тисяч людей зібралися на Майдані Незалежності на віче, яке скликали активісти з "Руху опору", що протестують проти підписання Україною формули Штайнмайєра у рамках мінських угод. За даними МВС, на Майдан на акцію протесту того дня вийшло близько 10 тисяч людей.