1 0 1571125184 6504Нападник збірної України Роман Яремчук поділився емоціями після домашньої перемоги над Португалією (2:1) у відборі на Євро-2020.

Футболіст дав коментар в ефірі телеканалу "Футбол 1", пише Уніан.

"Поки важко повірити, але ми дуже багато працювали. Дякую фанатам за таку фантастичну підтримку, хотілося просто виходити та вмирати на полі, доводити, що ми не гірше Португалії. Всім велике спасибі за підтримку. Перший гол? Сказав би, що опинився в потрібний час у потрібному місці. Ми сьогодні вранці відпрацьовували стандарти, протягом тижня теж приділяли цьому увагу. Як говориться, праця даром не проходить", - заявив Яремчук, який відкрив рахунок у грі.

Також форвард зазначив, що треба зберігати голову холодною, так як все ще попереду: "

Звичайно, дуже приємно показати такий хороший результат. Але вважаю, що потрібно поставитися до цього спокійно. Ми не Росія - обіграли Шотландію і всім розповідають, що виграють Євро. Виграли, все нормально, готуємося далі. Покращимо свої якості, треба ще багато працювати. Якщо розслабимося, отримаємо стусан".

Українці заключний матч кваліфікації проведуть 17 листопада проти Сербії на виїзді, але ця гра вже не матиме турнірного значення для підопічних Шевченка. Збірна України вперше в історії безпосередньо вийшла на чемпіонат Європи.