1 0 56n 0sh6o5t 1Антон Коломєйцев є доцентом кафедри архітектурного проектування та інженерії Інституту архітектури НУ «Львівська політехніка».

На посаду головного архітектора Львова претендує 32-річний доцент «Львівської політехніки» Антон Коломєйцев. Про це пише ZAXID.NET.

Про це стало відомо з його декларації, як кандидата на посаду, яку оприлюднили на сайті НАЗК 15 жовтня.

32-річний Антон Коломєйцев є доцентом кафедри архітектурного проектування та інженерії Інституту архітектури НУ «Львівська політехніка». За даними журналістів, попередній головний архітектор Львова Юліан Чаплінський рекомендував Антона Коломєйцева на цю посаду.

Згідно з поданою ним декларацією, як кандидата на посаду заступника директора департаменту містобудування, начальника управління архітектури та урбаністики, головного архітектора міста, у 2018 році він заробив 117,4 тис. грн у «Львівській політехніці», ще 864 тис. грн доходу він задекларував від підприємницької діяльності та 12 тис. грн від роботи у інституті «Харківська школа архітектури».

Антон Коломєйцев працював над проектом реконструкції вулиці Степана Бандери, також він працював над концепцією інтегрованого розвитку міста. 
Наразі жоден інший кандидат не подавав свою декларацію на посаду головного архітектора Львова.

Нагадаємо, що у вересні Юліан Чаплінський подав у відставку з посади головного архітектора Львова. На цій посаді він працював з лютого 2015 року. Зараз Юліан Чаплінський перейшов на роботу у Міністерство розвитку громад і територій на посаду заступника міністра з питань будівництва та житлово-комунального господарства.