1 0 papugy1 696x522Для перевезень птахів між філіями ТЦ «Епіцентр К» використовує коробки з-під цукерок або печива.

Про це повідомляється на сторінці UAnimals у Фейсбук, пише Дивись. Інфо.

До організації звернувся відвідувач торгового центру і повідомив, що зауважив непридатні умови транспортування птахів. В дописі йдеться: «В Епіцентр К продають живих папуг, а працівники абсолютно спокійно розповідають про «брак» при транспортуванні». Під браком мається на увазі особи травмованих або мертвих папуг.

photo 2019 10 24 12 29 27
у магазині птахи живуть у просторих клітках, переконують власники
У відповідь на допис спільноти торговий центр опублікував текст, у котрому зазначив, що для транспортування на підприємстві використовують спеціальні контейнери, які зроблені таким чином, щоб птахи не змогли постраждати під час перевезення і не злітали.

«Щодо фото хочемо пояснити наступне. Папуги доставляються тільки в три наші торговельні центри в Києві, де ми можемо надати їм відповідний догляд. Постачальник привозить їх з Київської області, тому в дорозі вони проводять дві-три години, це ніяк не шкодить їх здоров’ю. Ці контейнери зроблені таким чином, щоб вони не змогли постраждати під час перевезення, та не злітали. Коли птахи приїжджають до торговельного центру, вони приймаються без черги та переміщаються відразу до просторої та зручної для них клітки. Всі папуги, які приїжджають переміщаються в окремі клітки від всіх інших. Птахи знаходяться під регулярним доглядом персоналу. Якщо співробітники бачать, що якась з папуг поводить себе хворобливо, то визивається ветеринарний лікар.

Птахи мають в наших умовах все необхідне для того, щоб почекати на свою нову сім’ю», - йдеться у відповіді «Епіцентру К».