Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області скасував дію містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки під будівництво багатоквартирного житлового будинку на просп. Червоної Калини, 24 у Львові, повідомила прес-служба ДАБІ України.

Під час проведення позапланової перевірки Управління архітектури та урбаністики Департаменту містобудування Львівської міської ради встановлено, що вищезазначені містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки видані з порушенням містобудівної документації, а саме плану зонування території Сихівського району м. Львова та на земельній ділянці, яка не відведена для цієї мети.

За результатами проведеної позапланової перевірки Департаментом прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 24 у м. Львові.

В подальшому Департамент вживатиме невідкладні заходи в порядку нагляду щодо зупинення виконання будівельних робіт на вищезазначеному об’єкті будівництва.

За інформацією Форпосту, замовником будівництва виступила приватна особа, а підрядником - ТзОВ "Вестбетонбуд".