988436 zhinka v krovi lezhala kray dorogi u ternopoli spivmeshkanka pobila kolishnyu druzhinu svogo cholovikaНачальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський подякував за рішучість, сміливість та громадянську позицію двом львів’янкам, котрі допомогли поліцейським затримати раніше судимого зловмисника, причетного до крадіжки з квартири.

«Від імені поліцейських Львівщини хочу висловити захоплення вашою сміливістю. Не кожен чоловік здатен на таке, а дві тендітні жінки – можуть. Навіть досвідчений злочинець не зміг протистояти рішучим львів’янкам. Я дякую вам за вашу громадянську позицію та допомогу поліції», - зазначив Василь Віконський.

Нагадаємо, 42-річна львів’янка, повернувшись зі своєю двадцятирічною донькою додому, виявили у квартирі невідомого чоловіка, котрий викрав їх особисті речі. Жінка зателефонувала у поліцію і разом з донькою утримувала незнайомця у квартирі до приїзду правоохоронців. Поліцейські затримали зловмисника, раніше судимого 29-річного львів’янина, та відкрили кримінальне провадження.

DSC 0061