1492535Сьогодні, 8 листопада, загинув 37-річний український військовослужбовець Геннадій Моторін, який постраждав в результаті обстрілу бойовиків на Донбасі, який стався у середу, 7 листопада. Про це повідомило керівництво 92-ї окремої механізованої бригади операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуку.

Окупанти обстріляли українських бійців в момент, коли ті вивантажували деревину. Ракета бойовиків близько 12:20, потрапила у вантажівку, у якої працювали військовослужбовці.

"Один з них відразу загинув, ще троє отримали численні поранення. Між життям і смертю виявився один із солдатів. Опіки, множинні осколкові поранення, переломи кісток - він був найважчим з поранених", - сказано ув повідомленні.

Лікарі не змогли врятувати потерпілого українського військового.

"Геннадію Моторіну було 37 років… До лав ЗСУ чоловік прийшов у лютому цього року. Був сапером механізованого батальйону. Родом боєць із міста Краматорськ. Своєю щирістю та відкритістю заряджав побратимів. Ми завжди пам’ятатимемо тебе, брате", - розповіди у відомстві.

Нагадаємо, що 7 листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил, ще чотири наших захисники отримали поранення.