8753958935849У поліції Львівщини - нові кадрові призначення. Сьогодні, 21 листопада, очільник поліції Львівщини Василь Віконський представив особовому складу т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старшого лейтенанта поліції Дмитра Міхальця.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Про свою нову посаду також повідомив і сам Міхалець.

“Практично два роки я пропрацював у поліції рідної Хмельниччини. Це був прекрасний період мого професійного життя, за який я хочу подякувати усім колегам, з якими пліч-о-пліч довелося працювати увесь цей час. Завдяки вам я багато чому навчився у професійному плані, розвивався, як керівник. Від кожного з вас я намагався перейняти досвід, мудрість, знання. Щира подяка за те, що ділилися усім цим. Зараз у моєму житті почався новий етап – відтепер я працюватиму на Львівщині. Сподіваюся, мені вдасться не лише гідно застосувати раніше набутий досвід, а збагатити його львівською мудрістю та традиціями”, – написав поліцеський у своєму дописі у Фейсбуку.

Міхалець Дмитро Володимирович, старший лейтенант поліції, народився у 1990 році, в органах внутрішніх справ України з 2015 року, освіта вища юридична. До призначення обіймав посаду начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

DSC 0003 1