1 0 456e47ns3hot 1Один із керівників Кабміну "заспокоїв" одіозного російського політика.

Україна готова включити до свого складу декілька регіонів Російської Федерації. Про це у твітері написав віцепрем‘єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба, повідомляє ТСН.

Така заява стала відповіддю на скандальну репліку спікера нелегітимної через проведення виборів у Криму Державної думи РФ В’ячеслава Володіна. "Володін погрожує виходом областей із складу України. Вимушений його засмутити: ніхто нікуди не вийде", - запевнив Кулеба. 

Українській урядовець також оприлюднив архівну карту та зауважив, що офіційний Київ має історичні підстави претендувати на юрисдикцію над кількома регіонами сусідньої федерації. "Готові прийняти пару областей РФ. Для відновлення історичної справедливості, демократичного управління, запровадження європейських стандартів життя", - наголосив віцепрем‘єр.

Як повідомлялося, днями Володін пригрозив Україні "відділенням кількох областей". Таку заяву було оприлюднено на офіційному сайті "Держдуми". У відповідь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав Володіна "дурнем". На думку українця, такі заяви росіянина вкотре демонструють, що насправді приховується під кремлівськими ідеологемами про "єдиний народ" і "руський мір".